Sıla Doğu'nun kabusu bitti! Dilan Polat kardeşlerine böyle sarıldı



Dilan Polat'ın kabus gibi gecesi mutlu sonla bitti. Ablası Sıla Doğu mahkeme tarafından serbest bırakılınca Dilan Polat kardeşleriyle mutluluk pozu verdi.


ALLAH HESABINI SORACAK

''Allah sabredenler ile beraberdir'' diye ablası Sıla Doğu ile yeniden sosyal medyaya dönen Dilan Polat, erkek kardeşi Can Doğu'nun da olduğu fotoğraf karesini ise şu sözlerle paylaştı: ''Kimsenin olmasa Can'ın gözyaşlarının hesabını Allah soracak. Kimsenin olmazsa onun yaşadığı korkunun hesabını Allah soracak. Kimsenin olmazsa benim çektiğim acının, onu o halde gördüğüm o anlarda çektiğim sancının hesabını Allah soracak elbet. Duşa soktum yıkadım her yerini. Üzerine sinen o 1 gündeki kokuyu asla unutmam hiçbir şeyi unutmam. Allah soracak elbet soracak. Merhametsiz olan kullarına soracak''


ŞULE GERİ DÖNDÜ

Öte yandan Dilan Polat'ın yardımcısı Şule birkaç gün işi bırakmıştı. Herkes yaşanan son gelişmelerden dolayı Şule'nin kaçtığını düşünürken sürpriz bir hamle geldi. Şule yeniden Polat ailesinin yanında çalışmaya başladı. O anları Dilan Polat bu poz ile paylaştı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar