Dilan Polat daha güçlü dönüyor!


Siz bitti sanırsınız ama halbuki oyun daha yeni başlıyordur…


Aylardır Dilan Polat ve ailesiyle ilgili süreci konuşuyoruz. Peki dikkat ettiniz mi Polat ailesinin tutuklanması için yaygara koparanlar, diğer fenomenler için aynı uğraşı vermedi!


Şampiyonlar Ligi masası diye lanse edilip, orada bulunan herkesin aynı suçu işlediğini söylediler ama bir tek Dilan Polat üzetinden operasyon yapıldı. Diğer fenomenlere ise malvarlıklarına el koyma ve yurtdışına çıkış yasağı getirildi.


Peki Dilan Polat’la aynı suçu işledilerse niye tutuklanmadılar? Suçlu değillerse o zaman neden bu yasaklar getirildi?


Kafamda deli sorular var desem yeridir…

Özellikle Emniyet Genel Müdürlüğü’nün önünde Dilan Polat ve Engin Polat’a ait lüks araçların ibreti alem için sergilenmesi ayrı bir komedi! Devlet 5 sene sonra vergi borcunu tespit etmiş, “kendini işbilmezliklerimi kapatmak için mi böyle şov yaptılar” diye tepki gösteriliyor.


Ailenin avukatı Hüseyin Kaya ise katıldığı programlarda Dilan Polat’ın her an cezaevinden çıkabileceğini söyleyerek aslında kara para iddialarının asılsız olduğunu belirtiyor.


Bu arada bu işin siyasi bir boyutu da oluşmuş durumda. Yine avukat Hüseyin Kaya’nın iddiasına göre Dilan Polat ve ailesi iktidara yakın. Bu tutukluluk sebebiyle iktidara kızıp yerel seçimde oy vermeyerek cezalandırma yoluna gidecek binlerce kişi varmış. Üstelik ailenin ihtiyacı olabilir düşüncesiyle cebindeki 200 TL’yi bile göndermek isteyenler oluyormuş. 



Bu iddia ne kadar doğru bilemem fakat gördüğüm birşey varki; Dilan Polat cezaevindeyken bile şubelerinin sayısı artıyor. Cilt bakım kremleriyle ilgili satışların yeniden aktif olmasıyla kasaya para akışı da sağlanıyor.


Eskiden mobil uygulama üzerinden paket satışı yapılıyorken şuanda havale veya direk şubeye giderek satış mümkün. Üstelik en yakın tarihe randevu istediğinizde bile 10 gün beklemeniz gerekiyor. Yani “altın çamura düştü diye değerini kaybetmedi”


Bu arada avukat Hüseyin Kaya’nın dediği gibi Dilan Polat yakın zamanda cezaevinden çıkarsa, iade-i itibarı yapılacak mı?

Yorum Gönder

0 Yorumlar