Esra Ezmeci kimdir?


 

Hem psikoloji alanında hem de televizyon ekranlarında büyük bir kitleye sahip olan Esra Ezmeci ile ilgili bilgileri sizler için derledik. İşte Esra Ezmeci kimdir sorusunun cevabı...

ESRA EZMECİ KİMDİR?

Esra Ezmeci, 1 Ağustos 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2005 yılından 2015 yılına kadar Tutku Dalmaz ile evli olan Esra Ezmeci'nin bir oğlu bulunmaktadır.

ESRA EZMECİ'NİN EĞİTİMİ NE?

Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

Esra Ezmeci'nin Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli beş kitabı bulunmaktadır.

ESRA EZMECİ'NİN TELEVİZYON KARİYERİ

Esra Ezmeci'nin televizyon kariyeri, FOX TV'de yayınlanan Fulya İle Umudun Olsun programında Fulya Öztürk'ün arkasında uzman konuk olarak katılmakla başladı. Fulya Öztürk'ün programdan ayrılmasıyla programın yeni sunucusu olarak görev yapmaya başladı.

Son olarak, Esra EzmeciBeyaz TV'de Yeni Baştan isimli programı ile hafta içi her gün televizyon karşısında izleyicilerle buluşuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar