Allah insana hayırlı bir ESKİ KOCA versin!!!




Allah insana hayırlı bir ESKİ KOCA versin diyorum...
Neden böyle dediğimi Ece Ronay'ın yaşadıklarını dinledikten sonra daha iyi anlayacaksınız.

2 senedir sosyal medyadan takip ediyorum kendisini.
Daha evveliyatında ise şarkılarıyla playlist listeme girmeyi başarmış biridir kendisi...

Hamileliği, Mehmet Ali Erbil'le yaşadığı polemik, evlenmesi ve boşanması... Tüm süreci gözlerimizin önünde yaşadı aslında.

Yaşadıklarını özetleyecek olursam;

Klibinde Mehmet Ali Erbil'i oynatan, ardından ise Erbil tarafından taciz edildiğini söyleyen bu genç hanım o dönem nişanlısını dahi bu duruma ikna edememiş olacak ki; bizlerin de şok olduğu o görüntüye şahit oldu. 


Ece Ronay bu görüntünün ardından 'artık eski nişanlım' diye paylaşımda bulunmuş ve ilişkilerinin bittiğini duyurmuştu. Fakat aradan zaman geçmeden Ece Ronay'ın hamile olduğunu öğrendik ve bir anda Mehmet Bilir ile nikah resimlerini gördük. Demekki sorunlar atlatıldı, gerçekler ortaya çıktı diye düşünmüştüm o dönem. 


Çıktığı programda kötü bir çocukluk geçirdiğini anlatan Ece Ronay için meğer kader ağlarını örmeye devam ediyormuş!!! Sahneleri bırakan, artık 'evli, mutlu, çocuklu' olduğunu düşündüğümüz Ece Ronay bu sefer de kocasıyla sıkıntılar yaşamaya başladı. 

Ece Ronay, Dilan Polat'ı örnek alarak güzellik sektörüne el attı. Dekorasyon işleri yapan, lüks otomobillere binen ve pahalı kıyafet alışverişleriyle bildiğimiz Mehmet Bilir ile birlikte Ece Ronay Gebze Güzellik Merkezi'ni açtılar. Ardından işleri büyütüp ikinci şubeleri olan Ece Ronay Kurtköy Güzellik Merkezi'ni de kısa bir sürede şubelerine eklediler. Tabi her şey toz pembe gitmiyordu.

Sık sık kocası Mehmet Bilir'in giyimine ve hareketlerine karıştığını takipçilerine şikayet eden Ece Ronay artık şiddet görmeye de başlamıştı. Hayatındaki her süreci paylaşan Ece Ronay, aldatıldığını söyleyerek Mehmet Bilir ile boşandı. Gebze'de birlikte yaşadıkları evden çocuğuyla beraber ayrılan Ece Ronay, Bağdat Caddesi'nde bulunan 4 blokluk lüks Four Winds Park Rezidences'a taşındı. 

Bu sefer sosyal medyada 'elindekini kaybedince aklı başına gelen bir eski koca' görmeye başladık. Mehmet Bilir barışmak için her fırsatı kolluyor, yeniden Ece Ronay'ın gönlünü almak için her istediğine 'evet' diyordu. 

Ece Ronay ise, hem çocuğu için hem de yoluna devam etme adına bu süreçte Bağdat Caddesi'ne yeni bir Ece Ronay Güzellik Merkezi şubesi daha açtı. İşleri iyi gidiyor, müşterilerinin ayağını alıştırma adına her türlü promosyon ile güzelleşmek isteyen kadınları merkeze çekmeyi başarıyordu.

Tabi, süreç içinde Mehmet Bilir'in 'yeniden deneyelim' ısrarlarına da kayıtsız kalmayıp çocuğu için geri adım atmaya karar vermişti. Fakat, yaşadıklarını unutmadığını söyleyen Ece Ronay bu sefer, bir daha barışmamak üzere Mehmet Bilir'den tamamen ayrıldı.

Ama dedim ya 'elindekini kaybedince aklı başına gelen eski koca' bu sefer de 'kaybetmeye tahammül etmeyen kocaya' dönüştü. Sosyal medyadan Ece Ronay'a itibar suikastına başlamış, magazin programlarına çıkıp çocuğunun annesini kötüleyen bir eski koca olmaya devam ediyordu.

Evlilikleri sürecinde açtıkları güzellik merkezleri sebebiyle ticari ilişkileri bulunan çift bu seferde, şubeler yüzünden kavga eder hale gelmişti. Ve sonunda Mehmet Bilir, Kurtköy şubesini tek başına üstüne aldı ve Ece Ronay ise Gebze ve Bağdat Caddesi şubeleri ile devam ediyordu.

Mehmet Bilir'in para kaçırmak için lüks araçlarını bir galeride tuttuğunu açıklamasının üzerine ise o galerinin kurşunlaması Ece Ronay'ı bir anda azmettirici konumuna soktu. Bununla ilgili ifade veren Ece Ronay, birkaç gün geçmeden gözaltına alındı. 4 gün boyunca yapılan sorgulamada Mehmet Bilir ile ilgili tüm bilgileri ve belgeleri yetkililere verdi. Tutuksuz yargılanması devam eden ve şubelerinin başında çalışmaya devam eden Ece Ronay'ı gelen haciz memurları şok etti.


Mehmet Bilir, Ece Ronay'ın kendisine 9 milyon 862 bin tl borçlu olduğunu söyleyerek şubesindeki cihazların haciz edilmesi kararını aldırmayı başarmıştı. O anları gözyaşları içinde anlatan Ece Ronay, eski eşine bir borcu olmadığını söyledi ve ticari ilişkileri sona ererken kendi aralarında yaptıkları anlaşmaların belgelerini paylaştı. 

Ece Ronay'ın en dikkat çekici iddiası ise, haciz işleminin olacağı gün Mehmet Bilir'in avukatının ve ablasının sürekli arayıp 10 milyon tl, 7 milyon, veya 2 milyon tl gibi paralar istediğini; yani borçlu olduğunu kabul etmesi karşılığında haczi durdurmak için böyle paralar talep ettiklerini söyledi.


Ece Ronay ise kendinden emin olduğunu söyleyip, yasalara güvenerek hukuki süreçte netice beklediğini açıkladı.

Ece Ronay'ın gözyaşlarıyla söylediği şeyler arasında en dikkat çekeni ise; 'bu adam benim ölmemi istiyor' demesi oldu. 


Genç bir kadın, yanlış bir eş seçimi yapıp, yanlış bir adamla evlendiği için bugün son noktada ölmeyi bile düşünür hale gelmiş. 

Bu hikayede taraf tutmuyorum fakat yıllardır sosyal medyadan takip ettiğim genç bir annenin dramına şahit oluyorum. Ve diyorumki Allah herkese HAYIRLI BİR ESKİ KOCA nasip etsin.

Yorum Gönder

31 Yorumlar

  1. 👏👏👏👏 ilk degil sonda olmicak istenmeyince cirkeflesip saldiran eski kocalar...başlatabildikleri gibi bitirmeyide becerebilseler keske 👊

    YanıtlaSil
  2. Maalesef ki erkekler kendilerinden üstün kadın görünce , ona muhtaç davranmayınca erkek te tabiki bana muhtaç olsun da dönsün diye her pisliği yapacak durumdalar.

    YanıtlaSil
  3. Yıllardır bu kadını takip eder cok severim bir çok fenomenden dobra içi dışı bir olarak gördüm bi erkek yüzünden ki asla adam olmayan biri tarafından bunları yaşaması cok üzücü ve o bir anne evladının annesi tipine bakanda onu adam sanar ama adalet var cok şükür 🙏

    YanıtlaSil
  4. Aynı durumu bende yaşadım ve malesef ki 8 sene çektim öyle birisini en sonunda şiddetlerden hakaretlerden sıyrılıp boşanma davamı açtım kadınlarımız bu konuda sessiz kalmasınlar

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar para aldın ece den:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu da yeni moda oldu. Biri için iyi bir şey söylendiğinde kesin ondan para alınmıştır... Mehmet Bilir'i haklı gören kişilere de ben aynı yorumu yazma hakkında sahibim o zaman!!! Neticede sizin fıtratınıza göre sadece parayla iyi birşey söyleniyor!!!!!

      Sil
  6. 5 bin vereyim Mehmet bilir hakkında da bir şeyler yaz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5 bin ne fakir misin kardeşim PUHWWHTWRAGTAHH

      Sil
  7. Eceyi hep düşürmek için elin den geleni yaptı yapmaya da devam edicek ama Ece nolursa olsun buna izin vermicek ve mücadele etmeye devam edecek

    YanıtlaSil
  8. Ece o belge ler den kat kat daha fazla para verdi Mehmet bilire

    YanıtlaSil
  9. Normalde bu tarz şeylere yorum yapmayı sevmem ama benzeri şeyler yaşamış bir anne olarak gerçekten üzüldüm ECE hanım adına kendi acizliğini bu şekilde bastırmaya çalışıyor karşı taraf evladıyla vurmaya çalışıyor maddi manevi saldırıyor yazık halbuki arada bir evlat var onun iyi olması için herkes yoluna bakmalı ama işte hazmedilrmiyor çünkü karşılarında güçlü bir anne var

    YanıtlaSil
  10. Boşandı ama yine kurtulmadı Allah yardımcısı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye kadınlar boşanınca kurtulamıyor nerde boşanmış kadin görsem eski eşten çekiyor. Gerçekten yazık

      Sil
  11. Ece ronay dünya tatlısı bir kadın işinde emeğinde Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 🙏

    YanıtlaSil
  12. Ece dilerim o aydınlık güzel gözlerin her zaman gülsün

    YanıtlaSil
  13. Allah yardımcısı takıntılı biri takmış eceye ruh sağlığı bozuk bence tedavi olması gerekiyor bu adamın öncelikle sağlıklı bir adam olsaydı çocuğun düşünürdü dolayısıyla annesi bu şekilde takıntı hâle getirmiş eceyi çok üzülüyorum eceye ya biri takıntılı ruh sağlığı bozuk adamı durdursun sosyal medya fenomeni diye eceye ön yargı ve eski eşini isteği gibi karalamayalım herşeyden önce o bir kadın tek başına ayakta durmaya çalışan bir kadın çocuğu için didinen bir kadın haksızlık yapmayalım kadına lütfen...

    YanıtlaSil
  14. Eceye gerçekten üzüldüm yani haksızlık yapmayalım kadına kadını TV gidip çamur atiyo iftarlar madem Ece seni yanlış yaptı niye eceyle barışmak için 40 takla attın diye sormazlar mı sana yanlış yapmışsa niye kadına yapışıyosun barışmak içi n ayrıca kadının işi WhatsApp yerlerine kadar durdurup ekmeğiyle oynuyor ki ona muhtaç olsun diye bu kadar takıntılı biri barışmak için normal biri olsaydı derdi kadın çocuğunu bakıyor çalışıyor nafaka da vermiyorum ellemiyim ekmeğine sonuçta çocuğumun annesi takmış kadına bu adam belli boşanmış gitmiş nafaka almıyo senden çocuk için hani normal de erkekler nakafa falan vermemek için böyle öyle bişey de falan yaparlar oda yok ne diye kadın iliğine kemeğine yapmışsın omurgalı adam olsydı erkek çocuğu olan bir kadının çocuğu annesine TV gidip canlı yayında beni aldattı diye açıklamalar yapmaz insan kendi şerifine çocuğu oğlunun bunu görmesini ilerde istemezdi bu kadar nett yani herşey ortada.

    YanıtlaSil
  15. Allah yardım etsin böyle eski kocalardan kurtulmayı nasip etsin inşallah

    YanıtlaSil
  16. Ne olursa olsun çocuğu için tek başına savaşan bir anne görüyorum o bunları haketmiyor..

    YanıtlaSil
  17. Bence kadınlar bir birine sahip cıkmalı yoksa böyle hep devam edicek üzüntümüz.

    YanıtlaSil
  18. Mehmet resmen sinsi bir insan ondan anlamam şundan anlamam diye diye sinsice Ece’yi fena bi kadın kendini saf masum göstermeye çalıştı her fırsatta bunu takip eden herkez biliyor barışmak için takla atan kişi bir anda kar cepheye geçip elimden gelen bütün pisliği yapamaya çalışıyor sen gerçek bir baba olsan çocuğun büyüdüğü zaman ne cvp vereceğini düşünürsün her gün farklı bir şeyle annesinin hayatını bitirmeye çalışmazsın Ece koynunda yılan beslemiş göründüğü kadar uyanık değil iyi niyetli en azından denin gibi bir adamla evlenecek kadar saftı ney 💁‍♀️

    YanıtlaSil
  19. Azan belasını arayan mevlasını bulur demişler. Ece çoook fazla azdı bile o yüzden kendine çeki düzen versin ki hayatı düzene qirsin .. Kendisini kimin yarattığını unutmasın.

    YanıtlaSil
  20. 😣çok yazık

    YanıtlaSil
  21. Allah yardımcısı olsun
    Boşanmayı kadının başarılı olmasını Hazmedememiş eski eşi yürü be ece arkandayız

    YanıtlaSil
  22. Dik dur eğilme

    YanıtlaSil
  23. DİK DUR ECE HER ZAMAN YANINDAYIZ MEHMET DENEN YILAN CEZASINI ÇEKECEK HİÇBİRŞEY YANINA KALMİCAK BİZ HER ZAMAN SENİN YANINDAYIZ

    YanıtlaSil
  24. Ece seni seviyorum sakın o adamla tekrar olma bugün bunları yapan yarın neler yapar Allah’a emanet ol

    YanıtlaSil
  25. Şerefsiz bir koca. Allahtan dilerim ki belasını tez zamanda bulur. Koca MÜSVEDDESI

    YanıtlaSil
  26. Ece mükemmel bir kadın mükemmel bir annesin. Yanındayız

    YanıtlaSil
  27. Mehmet Bilir kendi pisliğin de boğul

    YanıtlaSil
  28. Birde ben babayım diyor. Böyle baba olmaz olsun

    YanıtlaSil