Hakan Ural kimdir?


 

Son yıllarda ekranlarında büyük beğeni toplayan Hakan Ural hakkında her şeyi bilmeye ne dersiniz? İşte Hakan Ural kimdir sorusunun yanıtı...

HAKAN URAL KİMDİR?

Hakan Ural, 1 Ocak 1968 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1988-1999 yılları arasında Sibel Can ile evli olan Hakan Ural, bu evliliğin boşanma ile sonuçlanması ile birlikte 2005 yılında Ezgi Can ile dünya evine girdi. 

HAKAN URAL'IN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Hakan Ural'ın şarkıcı Sibel Can'dan olma, Engincan ve Melisa isminde iki çocuğu bulunuyor. Ayrıca Ezgi Can ile yaptığı evlilikten ise Gisella isminde bir kızı var.

HAKAN URAL'IN BABASI KİM?

Hakan Ural'ın, tek gecelik bir ilişki sonucu olduğu babası Selçuk Ural tarafından açıklanmıştı.

HAKAN URAL'IN OYUNCULUK KARİYERİ

Hakan Ural, 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. Ardından Yeşilçam'dan üst üste teklifler aldı. Banu Alkan ile birlikte oynadığı Mavi Yolculuk filmi ile tanınan Hakan Ural, Serpil Çakmaklı, Harika Avcı, Oya Aydoğan gibi birçok isimle başrol oynadı.

HAKAN URAL'IN SİYASİ GÖRÜŞÜ

Hakan Ural'ın televizyon programlarında AK Parti'ye yakın söylemlerde bulunması ile iktidara yakın olduğu biliniyor. Ayrıca Hakan Ural, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan Kod Adı K.O.Z filminde oynamıştı.


Yorum Gönder

0 Yorumlar