Başınıza Dilan Polat kadar taş düşsün!




Yanıbaşımızda savaş olması bile Dilan Polat-Engin Polat çiftimizi konuşmamıza engel olamadı. Her ne kadar Erol Köse, ''Dilan Polat bayram ediyor savaş çıktı kendisi unutuldu'' dese de maalesef ülkemizde halen dolu dizgin Polat ailesini konuşmaya devam ediyoruz.

Uzun zamandır ekranlara çıkmayan isimler için Dilan Polat bir can simidi oldu. Son olarak Esra Balamir, Dilan Polat'ın eski hallerinden bahsedip; sanki yeni bir keşif yapmış onu topluma açıklıyor edasıyla konuştu katıldığı programda. 

Sıkı bir Dilan Polat takipçisi olarak başta Esra Balamir olmak üzerine, hatırlatmak isterim ki; Dilan Polat'ın geçmişte doğum fotoğrafçısı olduğu gizli bir bilgi değil!!! Fotoğrafçılık yaptığı dönemde toplu taşımayı kullandığı da yine ben gibi sıkı takipçiler tarafından bilinen bir gerçek. 

İnsanlar Dilan Polat'ın pahalı hediyelerine o kadar odaklanmışlar ki, gerçek Dilan'ı tanıma gereği bile duymamışlar. Halbuki Dilan Polat, YouTube kanalında kendi geçmişini bütün şeffaflığıyla anlatmıştı.

Güzellik merkezi açmadan evvel ne iş yaptıklarından, bu zenginliklerinin nasıl geliştiğine kadar açıklamaları vardı. Ama melesef bizim toplum at gözlüğüyle dolaştığı için tek konuştuğumuz şey Dilan Polat ve lüks yaşamı...


Diğer bir konu ise Engin Polat ve Dilan Polat'ın estetikli hallerinin manşet olması ayrı bir komedi. 

Engin Polat her fırsatta biricik eşi Dilan Polat'la eski hallerini sosyal medyadan paylaşıyor zaten. 

İnsanları aptal yerine koymaya çalışırken aptallığınızı göstermek böyle birşey olsa gerek. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar