Şirketlerinde arama yapılan Polat çiftine bir şok daha!

 



Dilan-Engin Polat çiftine yapılan algılar sonucu Cumhuriyet Savcılığı'nca şubelere arama yapıldı. Fakat, adalet ararken yine bir hukuksuzluk yaşandı!

DİLAN POLAT-ENGİN POLAT OLAYININ GEÇMİŞİ NE?

Son günlerin en çok konuşulan çiftinin kabus günleri devam ediyor. Muhammed Yakut'un Dilan Polat-Engin Polat çiftinin vergi kaçırdığını ve kara para akladığını söylemesinin ardından Twitter'ın adalet ordusu devreye girmiş ve linç kampanyası başlamıştı. Medyanın da Dilan Polat'ın harcamaları üzerinden köpürttüğü haberler sonucu Cumhuriyet Savcılığı olaya müdahil olmuştu.


HUKUK SKANDALI

Bugün Dilan Polat'ın şubesine gelen görevliler, iddialara yönelik delil ararken tüm çalışanların telefonlarını toplayarak büyük bir skandala imza attı.  

Konu hakkında açıklama yapan Dilan Polat-Engin Polat çiftinin avukatı Vahid Kaya "Personel telefonuna el koymaya çalışıyorlar, bütün yüzlerce çalışanın telefonuna el konulmaz. Yani dünyanın her yerinde avukatlık yaptım, o ülkelerde böyle bir uygulama görmedim. Yüzlerce insan evine gidecek, telefonları yok. Annesi, babasıyla konuşamıyor şu anda. Gerçekten mağdur olan bir şirket, insanlar ve onların çalışanlarını da mağdur ediyorsunuz. Şu an bir şeye el konulmadı, sadece personelin cep telefonlarına el koymaya çalıştılar, engelliyoruz" yorumunda bulundu.  

Yorum Gönder

0 Yorumlar