Dilan Polat'ın trajik sonu! Babası da hapse girmişti


Dilan Polat'ın kötü kaderi peşini bırakmıyor! Henüz küçük bir çocukken annesini kaybeden babasının ise hapse girmesi sebebiyle akrabaları tarafından büyütülen Dilan Polat'ın hayat sınavı devam ediyor.

Ablası Sıla Doğu ve erkek kardeşi Can Doğu ile birbirilerine her fırsatta sıkı sıkıya bağlı olduklarını gösteren Dilan Polat, cezaevinde de kardeşlerinden ayrılmadı. Haklarındaki suçlamalar nedeniyle 3 kardeşin sonu da babaları gibi cezaevi oldu.

Peki Dilan Polat trajik çocukluğunda neler yaşamıştı? 
Dilan Polat'ın annesi 2000 yılında öldürüldü. Hem de öldüren yine Dilan Polat'ın babasıydı. Bu süreçten sonra 3 kardeş için artık hiç birşey aynı olmadı. Akrabaları tarafından büyütülen kardeşler uzun yıllar hapiste olan babalarıyla hiç görüşmediler. 

Çocukluk travmaları sebebiyle yaralı büyüyen 3 kardeş psikolojik tedavi görmek zorunda da kaldılar. Dilan Polat babasının beyninde bulunan bir tümör sebebiyle bilincini kaybederek annesini öldürdüğünü söylemesine rağmen babasını affedemediğini de hep anlattı. 

''OĞLUM SANA KİM BAKACAK?''
Dilan Polat, kocası Engin Polat ile birlikte tutuklandığı için kendi çocukları Nilda Polat ve Milan Polat da annesiz ve babasız bir hayat sürecek gibi gözüküyor. Bunun acısını derinden yaşan Dilan Polat, tutuklama kararı açıklandığında adliye koridorlarında, “Oğlum sana kim bakacak” diye bağırdı.

Eğer ''babaları, annelerini öldürmemiş; yetim-öksüz kalmamış olmasalardı, şuan hayatları farklı olur muydu?'' diye düşünmeden edemiyorum.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar