Yok artık! Devlet şimdi de Dilan Polat'ın işini elinden alıyor...



Dilan Polat'ın ışıltılı hayatı maalesef kötü bitti! 

Güzellik merkezi olan ve seneler içinde 200'e yakın şubeyle holding gibi çalışan Dilan Polat'ın, lüks tutkusu başına iş açtı.

Kahvesine altın katan, kapısına gelen kuryeye çeyrek altınla bahşiş ödeyen, çalışanlarını tatillere götüren Dilan Polat; mafyanın radarına girdi! Öyle ki, sık sık takipçilerine ''benden rüşvet istiyorlar, vermediğim için tehdit ediliyoruz'' dese de medya baskısı ve ''gizli elin'' algısıyla devletin radarına takıldı.

''Gizli el'' diyorum çünkü Dilan Polat, tutuklanmadan önceki paylaşımlarında medyada yapılan algı çalışmalarını finansa eden bir isim olduğunu ve Emniyet'in onu araştırması gerektiğinden bahsetmişti. 

Geldiğimiz noktada devlet, Dilan Polat ve ailesinin tutuklu olmasına karar verdi ve haklarındaki iddianame yazılana kadar hapiste olmalarına hükmetti.

Yapılan suçlamalardan dolayı toplam kaç yıl ceza alırlar bilenmez fakat, çocuklarının uzun süre anne ve babalarından uzak kalacakları ortada. 

DEVLET KAYYUM ATIYOR

Asıl dikkatimi çeken ise devletin Dilan Polat ve Engin Polat'ın şirketlerine kayyum atacak olması! Evet yanlış duymadınız, devletimiz güzellik sektörüne giriyor. Güler misiniz ağlar mısınız? Yorum sizin...

 

Yorum Gönder

1 Yorumlar