Buket Aydın'a dil uzatmak cesaret ister!

Günlerdir ilginç bir tartışmaya şahit oluyoruz: Buket Aydın-Şahan Gökbakar polemiği!

Öncelikle olayın özetini geçmek gerekirse;

Buket Aydın, bir erkeğin kendisini yemeğe götürmesi durumunda hesabı da onun ödemesi gerektiğini ve bunun nezaketten ziyade bir zorunluluk olduğunu söyledi.

Tabi Buket Aydın'la ilgili her konuda mutlaka bir göndermede bulunan ekonomist Özgür Demirtaş yine üstüne vazife gibi 'kredi kartı' göndermesinde bulundu. 

Ama asıl konumuzun öznesi olan Şahan Gökbakar ise Buket Aydın'ı tiye almak amaçlı bir video yayınlayınca fitili ateşlemiş oldu.

Komedyen Şahan Gökbakar'ın videosu viral olurken Buket Aydın ise açtı ağzını yumdu gözünü.

Hatta Buket Aydın hızını alamayıp katıldığı bir canlı yayında, Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Ortaçlı Gökbakar'ı hedef aldı.


Selin Ortaçlı için 'Zamanında birisine, ismi lazım değil bir beyefendiye, lüks bir marka jip aldırdığının haberi bile hala gazetelerde duruyor. Bu akşam eşini al karşına sor bakalım; 'karşılığında ne verdin Selinciğim?' ifadelerini kullanan Buket Aydın, olayı başka bir nokta çekti.


Aylar önce moderatörlük yaptığım bir programda, sırf Buket Aydın'ın namusu üzerinden yorum yapıldığı için çatır çatır kavga etmiş biri olarak Buket Aydın'a bu durumu yakıştıramadım.



Hani sosyal medyadaki klavye delikanlılığını eleştiririz ya. Eleştiri yapmayı bilmeyenlerin küfüre sarılmasının üzerinde tepişip dururuz. Buket Aydın'ın o küfüre sarılanlardan farkı kalmadı bana göre. Çünkü muhatabı Şahan Gökbakar'a verecek cevap bulamadı mı da karısının namusuna dil uzattı.


Her fırsatta Buket Aydın'ı, bir zamanlar yaptığı kredi kartıyla ilgili açıklaması üzerinden eleştirenlere bile ben had bildirirken, bir kadını eleştiren Buket hanıma bu bel altı vuruş yakışmadı.


Ama halen daha Buket Aydın'ın hiç bir lafın altında kalmadan herkese meydan okuyuşunu takdir ediyorum. 


Sadece hedefini değiştirmemesi dileğiyle...



Yorum Gönder

0 Yorumlar