Türkiye'nin tek derdi Dilan Polat olmuş!



Ekonomik sıkıntı olmuş, bir damla yağmur suyunda ülkenin çeşitli yerlerini seller almış, yine trafik kazalarına canlar vermişiz hiç mi hiç önemli değil. Türkiye'nin en önemli meselesi Dilan Polat ve kocası Engin Polat!

Evet neredeyse 15 gündür Polat ailesiyle ilgili konuşmadık şey kalmadı. Peki sırayla gidecek olursak bugüne nasıl gelindi merak ediyor musunuz? O zaman başlayalım...

DİLAN POLAT NEDEN ÜLKE GÜNDEMİNE OTURDU?

Dilan Polat sosyal medyada paylaştıklarıyla bir çok kadının kocasıyla arasının bozulmasına sebep oldu desek abartmayız. Çünkü bir koca düşününki... 'Enginnnnnnn bana uçak' dediğinde gitsin onu alsın. Tabi bu arada yanlış bilgilendirme olmasın. Engin Polat güzeller güzeli karısı için uçak almadı sadece kiraladı. Her konuda bir fikri olan ülkemizin bilirkişisi olan Fatih Altaylı'ya göre, zaten Polat ailesinin uçak almaya parası yetmezmiş... Evet bu ülke bunun hesabını da yaptı. Halbuki Acun Ilıcalı'nın özel uçağının olması hatta özel yatının olması bu kadar yadırganmadı. Hiç 'Acun kara para aklamak için bunları alıyor' denmedi.

DİLAN POLAT SEVGİSİ VE NEFRETİ NASIL OLUŞTU?

Yani zenginleri eleştirirken bile kadın-erkek ayrımı yaptık ülkecek. Fakirliğimize o kadar doyduk ki Engin Polat'ın Dilan Polat için aldıkları bize dert olmaya başladı. Tabi burada Dilan Polat'ın kudurtma makinesi edasıyla evini, arabalarını, aldığı hediyelerini insanların gözüne sokması etkili oldu. Yoksa bu ülkenin tek zengini Polat ailesi değil. Sosyal medyada sevenleri olduğu kadar nefret dolu bir kitlelerini de oluşturdu bu göze sokulan servet. Hatta bugün öğreniyoruzki şubelerine sürekli olarak mafyalar çökmeye çalışmış. 

Kkocasının koltuk altına bile aşık olduğunu söyleyen Dilan Polat, her anını gözler önüne seriyor. Tüm gün pijamalı haliyle attığı paylaşımlar ile milyonlar tarafından izleniyor. Sempatiyle takip edenler olduğu kadar hasetlik duyanların da olduğu ortada. Zaten, Dilan Polat hakkında iddialar çıktığında bu hasetlik yapanlar ilk taşı atmaya başladı. Türkiye'de bir kişi hakkında olumsuz haber çıktığında onu mezara sokmaya niyetli bir kitle var zaten. Halbuki Dilan Polat-Engin Polat ne yapmış?


SUÇLU MUHAMMED YAKUT FİTİLİ ATEŞLEDİ

Hakkında çeşitli suçlar sebebiyle kırmızı bültenle aranırken yakalanıp ülkeye getirip hapse atılan, MİT'in (!) bile bilmediği şeyleri bilen Muhammed Yakut isminde meczup birinin lafıyla kör kuyulara attılar. Önce lafına inandığınız insanın kim olduğunu araştırın derler adama. Ama ülke Dilan Polat'ın yüzüklerine, arabalarına, güllerine okadar doymuş ki hemen bu adama inanmayı seçti. Ha bu arada ortaya attığı iddialarda Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu da nasibi aldı. Eskortluk yapmakla suçlamış. Diyelim ki öyle! Kime ne? Engin Polat'ın ise kara para aklamak için mail order sistemi kurduğunu söylemiş. 


KİRLİ İŞLER YAPANLAR BÖYLE GÖZ ÖNÜNDE OLUR MU?

Ya hiç kimse de demiyor ki; 'Eğer bu aile para konusunda yanlış işler yapıyorsa bu kadar ön plana çıkar mıydı hiç?' Ayrıca bu ülkede MASAK diye bir kurum var. Hesabınızda birkaç milyoncuk olsun hemen ensenize yapışıp hesap soruyor. Engin Polat'ın bu ülkede ne ayrıcalığı var da vergi imtiyazı tanınmış olsun? 


SEYHAN SOYLU-BANU PARLAK OPERASYONU

Para kaçırma iddialarından sonra Seyhan Soylu'nun da ateşi harlamasıyla 'adam vurdurtma' mevzusu çıktı ortaya. Ardından sosyal medya ünlülerinden Banu Parlak, Dilan Polat'ın kendini vurdurtmak istediğini söyledi ve 'Başıma bir şey gelirse Polat ailesi sorumludur' dedi. Bugüne kadar iddialara gülüp geçen belgelerle yalanlama gereği duymayan Dilan Polat stresten hastanelik olunca pandoranın kutusunu resmen açtı. Yine öğrendik ki Banu Parlak, her fırsatta kendi güzellik merkezi için Dilan Polat'tan yardım istiyor. Hatta Seyhan Soylu için ağza alınmayacak küfürler saydırıyor. Kısacası 'kimlerrrrr kimlerle' birlikte durumu mevcut.


Bir algı operasyonu yapılmaya çalışıldı günlerdir. Bu arada sosyal medyada her an birilerini asmaya çalışanlara sesleniyorum. Bazen hasetlikten kimin değirmenine su taşıdığınızı farketmiyorsunuz. Klavuzunuz bir suçlu olan Muhammed Yakut ve dedikleri iftira olan Banu Parlak olmuş. Seyhan Soylu da işini gücünü bırakmış etkileşim derdinde. Gerçekten bu ülkede konuşacağımız daha önemli meselelerimiz var. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar